پیام‌نما

خُذِ الْعَفْوَ وَ أْمُرْ بِالْعُرْفِ وَ أَعْرِضْ عَنِ الْجَاهِلِينَ * * * عفو و گذشت را پیشه کن و به کار پسندیده فرمان ده و از نادانان روی بگردان. * * * تو اى مصطفى راه بخشش بگير / بكن امر بر كار نيك اى بصير

در گفت‌وگو با مهر اعلام شد؛

تعداد کاربران فعال ماهانه پیامرسان‌های بومی از ۱۰۰ میلیون گذشت

تعداد کاربران فعال ماهانه پیامرسان‌های بومی از ۱۰۰ میلیون گذشت

معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات گفت: تعداد کاربران فعال ماهانه تا پایان اردیبهشت ماه در پیام‌رسان‌های بومی بالغ بر ۱۰۱ میلیون و ۶۰۰ هزار کاربر است.

حامد منکرسی معاون سیاستگذاری و اعتبار بخشی سازمان فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین آمار کاربران پیامرسان های بومی در کشور گفت: بر اساس آمار به دست آمده، تعداد کاربران فعال ماهانه تا پایان اردیبهشت ماه در پیام‌رسان‌های روبیکا، ایتا، بله، سروش پلاس و آی گپ بالغ بر ۱۰۱ میلیون و ۶۰۰ هزار کاربر است.

وی به میزان استقبال کاربران از پیام‌رسان‌های بومی اشاره کرد و افزود: پیام‌رسان‌ها از آغاز به کار خود تا پایان سال گذشته از دو منظر تعداد کاربران و میزان ترافیک مصرفی، رشد قابل توجهی را تجربه کرده‌اند. به طوری که روبیکا، رشد ۳ برابری، ایتا، رشد ۸ برابری و بله، رشد ۵ برابری در تعداد کاربران فعال ماهانه را تجربه کرده‌اند.

منکرسی ادامه داد: همزمان با رشد تعداد کاربران، پهنای باند مصرفی آنها نیز افزایش یافته است، به طوری که، میزان پیک پهنای باند مصرفی روزانه پیام‌رسان روبیکا ۶ برابر پیک پهنای باند مصرفی روزانه پیام‌رسان ایتا ۱۲ برابر افزایش داشته است.

وی در ادامه به آخرین آمار استقبال از طرح اتصال متقابل پیام‌رسان‌های بومی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، پنج پیام‌رسان ایتا، بله، گپ، سروش پلاس و آی گپ برای تبادل پیام و فایل صوتی و تصویری به یکدیگر متصل شده‌اند. به طوری که کاربران با نصب یکی از پیام‌رسان‌ها، قادر به برقراری ارتباط با کاربرانِ دارای پیام‌رسان‌های دیگر شدند.

منکرسی تصریح کرد: طبق آمار به دست آمده که متعلق به اسفند سال گذشته است، بیش از ۲.۵ میلیون نفر از امکان MXB (تبادل پیام) استفاده می‌کنند و بیش از ۵۰ میلیون کاربر در دسترس مردم قرار می‌گیرند. این طرح که برای نخستین بار در دنیا پیاده سازی شده است در فاز دوم، امکان ایجاد کانال و گروه مشترک را میان پیام‌رسان‌ها فراهم می‌کند.

معاون سیاستگذاری و اعتبار بخشی سازمان فناوری اطلاعات به نحوه استفاده از طرح «اینترکانکشن» یا اتصال متقابل پیام‌رسان‌های بومی اشاره کرد و گفت: استفاده از این امکان بسیار ساده است. تنها کافی است، کاربران به منوی تنظیمات پیام‌رسان مراجعه کنند. سپس از طریق حریم خصوصی و امنیت، گزینه اتصال به سایر پیام‌رسان‌ها را فعال کنند.

کد خبر 6124511

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی ۱۳:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۰
      7 1
      دروغی که میگی راسته
    • ۱۶:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۰
      0 1
      صرفا " نظر از اینکه این آنار دروغ محض است ! هر فردی چند گوشی و چند اپلیکیشن پیام رسان دارد ، برای کارهای حکومتی و دولتی از پیام رسان های داخلی و برای کارهای خانوادگی و خصوصی از اپلیکیشن های خارجی ایمن و امن که قابل رصد و جاسوسی نباشد ، استفاده می کنند .
    • ۲۱:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۰
      0 0
      اخرین رفتم بعد سال و ماهی چک کنم دیدم دیدم اخرین بازدید اکثر مخاطبانم یک ماه پیش بوده